július 20, 2024
Valós időben is követhetjük a tranzakciókat

A bankkártyás fizetés ma már teljesen természetessé vált. Az elmúlt években nagymértékben megnövekedett az igény rá, mivel sokkal kényelmesebb, egyszerűbb és gyorsabb, mint a készpénz használata. A pandémiás időszak pedig még egyértelműbbé tette, hogy az érintkezésmentes fizetésnek hatalmas előnye van egészségügyi szempontból is.

A biztonság elengedhetetlen

Az egyik leggyakoribb érv még mindig a bankkártyás fizetéssel szemben a biztonság. A készpénzes tranzakciók sokkal egyszerűbben “működnek”. Kiszámoljuk a fizetendő összeget, átadjuk azt bankók, érmék formájában, ha pedig van, akkor a visszajárót elrakhatjuk. A bankkártyás fizetés során azonban a tranzakció nem a “szemünk láttára” történik, hanem a háttérben. A BizPay segítségével még gyorsabb és biztonságosabb lehet az elektronikus fizetés, amiben a Worldline által nyújtott szolgáltatások is nagy támogatást tudnak adni.

Ez a két tulajdonság mind az ügyfelek, mind az üzletek számára rendkívül előnyös. Továbbá az is különösen fontos, hogy az egyes tranzakciókat valós időben tudjuk megtekinteni. Ehhez az úgynevezett MyPortal felhőalapú platformot lehet használni. A bankkártyás tranzakciókat részletekben tekinthetjük meg, függetlenül attól, hogy fizetésről, előfoglalásról vagy visszatérítésről van szó. Ezeket az adatokat a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan meg lehet nézni, amivel még hatékonyabb lehet a munkavégzés.

Az elektronikus fizetésekkel kapcsolatban még mindig a biztonság a legnagyobb kérdés. Sokan nem bíznak a bankkártya használatában, mivel a “háttérben”, nem a szemünk láttára cserél gazdát a pénz. Ez teljesen érthető, pláne az idősebb korosztály körében. Ma már egy maximálisan megbízható fizetési módról beszélünk, ami a készpénzes fizetéshez képest csak előnyökkel rendelkezik.

Hatékonyan nézhetünk át minden tranzakciót

A már említett MyPortal platformon a kereskedők valós időben követhetik nyomon a fizetési tevékenységeiket, továbbá ezekről kimutatásokat is lehet készíteni. A problémákra, esetleges anomáliákra azonnal, gyorsan lehet reagálni. A portál megjelenését is személyre szabhatjuk, hogy még kényelmesebb és hatékonyabb legyen a felület használata, valóban csak a számunkra releváns információk jelenjenek meg rajta.

A platformon részletes elemzéseket, jelentéseket lehet találni, amivel az üzleti teljesítményt is alaposan át lehet nézni, valamint a döntésekhez is megfelelő támogatást ad. A MyPortal egy olyan hatékony eszköz, amivel a napi szintű működést lehet részleteiben megtekinteni, javítani és optimalizálni.

Használjuk ki a technológia adta lehetőségeket

Ha elektronikus fizetésről van szó, akkor ma már többféle technológia, módszer közül lehet válogatni. Meg kell találni azt a szolgáltatót, ami a lehető legkomplexebb szolgáltatást nyújtja, amiben minden megtalálható, amire szükségünk van és támogatást ad a fejlődéshez is.