április 13, 2024
virág

Ajándékozni mindig jó dolog. Akkor is, ha az adó fél, akkor is, ha a fogadó fél oldalán állunk. Sőt azt lehet mondani, hogy amikor adunk, az valamilyen különleges örömmel tölti el az embert, tudva azt, hogy a másik lelkében boldogságot okoz. De nagy kérdés az, hogy mi történik abban az esetben, amikor fogalmunk sincs, mivel lepjük meg a másikat?

Ahol azonnal tudunk választani

Nem kell messzire menni, ugyanis itt van a sokoldalú ajánlat. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat hölgyeknek készített ajándékcsomagok kategóriája olyan szerteágazó választékkal szembesít minket, hogy egyből azt fogjuk érezni, levették a vállunkról az ajándékozás gondját. Mert bizony gond is lehet ez, ha egyáltalán nincs ötletünk.

Az a jobbik eset, ha egy hozzánk közel álló személyt szeretnénk meglepni, pl. a most közelgő nőnap alkalmából. Ilyenkor feltételezetten vannak tippjeink, ismerjük annyira az adott személyt, hogy tudjunk neki választani bármilyen kínálatból. Viszont ha úgy érezzük, hogy kapott már mindenfélét és kifogytunk az ötletekből, akkor jól jön a készen kapott megoldás a problémánkra.

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat ugyanis előre összeállított ajándékcsomagokkal vár minket. Oldalukon több száz kompozíció közül válogathatunk, külön alkalmak és kategóriák szerint csoportosítva, ezért találkozhatunk külön nőknek és külön férfiaknak készített szettekkel.

A virág mindig betalál

Az ajándékcsomagokat rendezhetjük aszerint, hogy kevesebb összeget szeretnénk rászánni vagy mélyebben belenyúlunk a pénztárcába. Ezenkívül mód van arra, hogy valamilyen üzenettel, netán saját fotóval ellátott fényképkerettel is kiegészítsük az ajándékunkat. Amivel azonban sose lövünk mellé, az a virág. Akár egy szál vágott virágról vagy a webáruházban kapható virágcsokorról, boxokról legyen szó, a virág az az ajándék, amely minden körülmények között mosolyt csal a hölgyek arcára és jól indítja a napot.

A webáruházban virágtípusok, színek szerint is válogathatunk. Amennyiben továbbra sincs ötletünk vagy épp ellenkezőleg, konkrét elképzelésünk van egy csomag összetételéről, akkor sincs gond, ugyanis a webáruház nyitott mindenfajta egyedi megvalósításra, ezért bátran keressük őket. Lehetőség van konkrét termékekből is egy ajándékcsomag összeállítására.

A legkedveltebb női ajándékcsomagok

A legtöbb esetben már az ajándékcsomag elnevezése is utal valamennyire annak tartalmára. Ami még különleges a webáruházban, az az, hogy mivel minden szett egyedi, ezért mindegyiknek más a neve. A Romantika csomag tartalmaz egy rosé pezsgőt, amit akár kádban elfogyasztva, a szintén az ajándékok között megbúvó illatos gyertyát meggyújtva kortyolhatják a hölgyek. Közben még nasizhatnak is az istenien finom kézműves csokoládét majszolva.

A tematikus ajándékcsomagok egyike a Levendulás szett, amelyet természetesen levendulából készített termékekből állítottak össze. A száraz virágon kívül levendulás fürdősó, illatgyertya és szintén levendulával ízesített minőségi étcsokoládé található a kompozícióban.