június 23, 2024
párnák

Nagy divat manapság a kanapéra díszpárnát tenni, azonban sokan nem tudják, hogy nemcsak egyszínű párnahuzat létezik, hanem kaphatók frappáns, mintás huzatok is. Sőt! Olyannyira hatalmas a választék, hogy nehéz is kiválasztani a legjobbat. Cikkünkben ehhez nyújtunk segítséget.

Lakásdekorálás díszpárnákkal

A lakberendezők szerint az otthon varázsának a megteremtése apróságokon múlik: egy-egy kiegészítő, lakástextil ad hozzá legtöbbet az enteriőrhöz. Éppen ezért érdemes minél inkább odafigyelni ezekre a kellékekre és beszerezni többféle pamut párnahuzatot a Print Fashion oldaláról például.

Ugyanis ma már nemcsak pólóra, hosszú ujjú felsőre vagy pulóverre kérhetünk egyedi nyomtatást, hanem más pamuttermékekre is. A fent említett webáruházban többek közt vászonképek is elérhetők, de textiltáskák vagy sportzsákok is.

A kispárnahuzatok is nagyon népszerűek, és ezekkel a kis dekorációs kellékekkel mindig az adott hangulatunknak megfelelő lakásbelsőt tudunk létrehozni, sőt fillérekből teljesen új dizájnt is teremthetünk otthonunkban.

A terítő, a függöny, a szőnyeg, az ágytakaró mellett a kanapéra helyezett díszpárna lesz az, ami hozzájárul a lakályos kialakításhoz. Ha jól akarjuk érezni magunkat a helyiségben, akkor pedig fontos, hogy a kiegészítők harmonizáljanak egymással.

Milyen díszpárnahuzatot válasszunk?

Nagyon nem mindegy, hogy a fentebb felsorolt lakástextilek milyen színűek, milyen anyagból készülnek, és összességében milyen hangulatot varázsolnak a szobánkba. A lakberendezési stílus megválasztása évekre szól, ezért jól át kell gondolni, melyik mellett döntünk.

Azonban nemcsak a bútorok fogják meghatározni a dizájnt, sokkal többet érnek majd a kiegészítők és az uralkodó színek. Egy mediterrán hangulatú nappaliba a sárga, a narancssárga, a bordó, a vörös lesz majd, ami túlsúlyba kell, hogy kerüljön. Míg egy vintage stílusú helyiségben a pasztellszínek, a halvány rózsaszín, az ekrü és a fehér fognak uralkodni.

A díszpárnák lehetnek egyszínűek, azonban ha modernebb megjelenést szeretnénk, választhatunk feliratos, mintás darabokat is. Nagyon kedveltek például a mandalarajzok vagy a népi motívumok. Ezek szinte bármelyik lakberendezési stílushoz passzolnak.

Fejezzük ki egyéniségünket díszpárnákkal!

Sokaknál vannak házi kedvencek. Az állatos párnahuzatok kifejezhetik, mennyire fontos számunkra a macskánk, a kutyánk. Akár róluk készült fotót is tehetünk a díszpárnákra, de sok kedves mintát találunk a Print Fashion oldalán is ebben a témakörben.

A gyermekünk szobájába is rendelhetünk ilyen dekorációt: kislányoknak és kisfiúknak, kamaszgyerekeknek egyaránt találunk megfelelő képet. És még arra is van mód, hogy töltettel együtt kérjük a pamut párnahuzatot.

A speciális nyomtatásnak köszönhetően a minták nem kopnak le, nyugodtan mosható ez a lakástextil, éveken át tudjuk vele díszíteni otthonunkat. Érdemes többfélét is beszerezni, mert például ünnepekkor ezek a kiegészítők is hozzájárulnak a hangulat megteremtéséhez.