július 20, 2024
Megéri KPC kerékpárt vásárolni

A bringáknak alaposan felment az ára az elmúlt néhány évben. Aki márkás biciklit szeretne vásárolni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Sajnos azonban nem mindenki engedheti meg magának, hogy vagyonokat költsön egy új bicajra.

Lehet találni megfizethető árú, jó minőségű drótszamarat

Nem kell kompromisszumot kötni a minőség kapcsán, ha valaki olcsóbb kétkerekűt szeretne vásárolni. A KerékpárWebshop bringa kínálatában kicsik és nagyok számára is találhatók megfizethető árú kerékpárok. Érdemes a KPC cangákat keresni, amelyek a Kerékpárcity Kft. saját márkás termékei. Ezek ugyanis kifejezetten jó ár-érték arányt képviselnek.

Tudnivalók a KPC gyerekeknek szánt kerékpárjairól

A fiatalok számára rengeteg változatos színű és mintájú KPC bicikli készül. Ami közös bennük, hogy egytől egyig strapabíróak.

Sok közülük vidám, harsány színekben ragyog. A fiúknak ideális lehet akár egy sportos, akár egy robotos mintájú bicaj, de lányos motívumokból sincs hiány, ilyenek például a pónis és a királylányos bringák.

A KPC gyerekkerékpárjaira számos hasznos kiegészítőt lehet felszerelni. Lehet a lurkók bringájának elejére erősíteni egy kis kosarat, de hátra is kerülhet egy babaülés, amiben a lányok a kedvenc babájukat mindig magukkal vihetik. A támkerekek segítségével biztonságosabban kerekezhetnek a legifjabbak is, amíg kialakul a tökéletes egyensúlyérzékük.

A KPC felnőtteknek gyártott bicajai is magas minőséget képviselnek

A gyártó felnőttek számára készített drótszamarai vagy alumíniumból, vagy pedig hi-ten acélból készült vázzal rendelkeznek. Power marokváltóval kínálják őket, aminek használatát rövid idő alatt megtanulhatja bárki, aki nem használt még hasonló váltót.

Az alumínium V-fékeknek hála biztonságosan lehet suhanni ezekkel a cangákkal, míg a láthatóságot LED égők biztosítják. Mindezek ellenére egyáltalán nem borsos a felnőtt KPC biciklik ára, ami jó hír lehet azok számára, akik korlátozott mennyiségű pénzt szánnak kerékpár vásárlásra.

A KPC bringák üzembe helyezéséről

A KerékpárWebshopból megrendelt bringákat, így a KPC bicikliket is részben összeszerelve szállítják ki. Az üzembe helyezésükről az ügyfeleknek kell gondoskodnia. Bármely kerékpár szakszervizben össze tudják szerelni, és be is tudják üzemelni a KPC cangákat.

Egy online megrendelt bringát nem csak azért érdemes szervizben beüzemeltetni, hogy biztosan szakszerűen szereljék össze. A szakemberek a kerekek centrírozását is elvégzik, de beállítják a fékeket és a váltókat is. A tapasztalt szervizesek tudják, mennyire kell meghúzni a csavarokat, de a csapágyak zsírzását, valamint a keréknyomás ellenőrzését is elvégzik.

Lehetőség van arra is, hogy a KerékpárWebshop munkatársaira bízzuk a KPC biciklik beüzemelését. Erre viszont csak abban az esetben nyílik mód, ha személyesen veszi át a kétkerekűt a megrendelő.

Kép forrása: kerekparwebshop.eu