július 20, 2024
kijelzővédő

A Huawei P50 Pocket összecsukható mobiltelefon jelenlegi változatát akciós áron 449.900 forintért vásárolhatod meg a márka hivatalos webáruházában! Az a kérdés, hogy ez a trendi mobiltelefon ér-e ennyit. Ez egy örök dilemma, hogy ezek az úgynevezett divattelefonok valóban tudnak annyit, amennyibe kerülnek. Az biztos, hogy a különleges kialakításának köszönhetően tuti ki fogsz tünni a tömegből. A gyémántszerű külső kialakítás a márka eme mobiljának inkább csajos megjelenést biztosít.

Októberben megérkezik az új Huawei P50 Pocket

Hamarosan egy új összehajtható Huawei P50 Pocket telefonnal kell megismerkednünk.

A neten megjelent képek alapján azt feltételezzük, hogy a márka teljesen eltekintett a kör alakú külső kijelzőtől. Ezt használta a Huawei a jelenlegi modellben a bejövő üzenetek, találkozók, edzésadatok és sok más funkció megjelenítésére. Várhatóan az új változat OLED képernyővel érkezik, amelynek átlója 6,9 hüvelyk, a felbontása 2790 x 1188 pixel (FHD+) és a frissítési gyakorisága 120 Hertz lesz.

Valószínüleg a processzorral kapcsolatban egy Snapdragon 778G 4G-re számíthatunk. Ez egyébként ugyanaz a processzor lenne, mint ami a Huawei Nova 10 Pro-ban dolgozik. Ha már erről a modellről beszélünk, itt is várható újdonság. A jól értesült szakemberek azt is megszellőztették, hogy, hogy a Huawei szeptember 26-án szeretné hivatalosan bemutatni a Mate 50 Pro-t és a Nova 10-et.

Összecsukható mobilodra is válassz kijelzővédő fóliát a Protectfol webáruházban

Miért olyan fontos ez, hiszen többnyire összecsukott állapotban van? Magában a kérdésben benne van a válasz, mégpedig, hogy többnyire összecsukott állapotban van. De, mikor nem ez a helyzet áll fenn, akkor telefonod ugyanolyan sérülékeny, mint a napjainkban hagyományos kijelzők. Ezért mindenképp válassz kihajthatós telefonodra üvegfóliát, amely megfelelő védelmet nyújt számodra. Ebben egyébként nincs semmi rendkivüli, hiszen a modern kijelzővédő fóliák tökéletesen illeszkednek bármely képernyőre, így még attól sem kell tartanod, hogy esetleg ott, ahol a telefonod kijelzője hajlik, a fólia felgyűrődne.

Milyen további újdonságokkal érkezik az új Huawei P50 Pocket?

8 GB RAM-mal és 256 GB belső memóriával ellátott készülék is várható, valamint 512 GB belső memóriával szerelt is érkezik. A Samsung Galaxy Z Flip 4-el ellentétben valószínűleg ebbe a telefonba 4000 mAh-s akkumulátor lesz beépítve. Azt hallani a szakemberektől, hogy a lényegesen takarékosabb SoC-vel együtt talán ez lesz az eddigi legjobb kagylós kialakítású összecsukható megoldás.

Egy dologról még nem beszéltünk, és talán ez érdekel sokunkat a leginkább. Az újdonság mikor érkezik az öreg kontinensre? Valószínűleg valamikor októberben már kapható lesz Európában.