június 23, 2024
gyermekszínész

Vannak, akik azon a véleményen vannak, hogy színésznek nem tanulni kell, hanem születni. Ettől függetlenül a legnagyobb színészlegendák is képezték magukat, esetleg gyerekszínészként kezdték. Az Oberon Akadémia olyan komplex tudást ad át a gyermekeknek, melyet nem csupán a későbbiekben színészként, hanem az élet más területein is használni tudnak. A képzés abban az esetben is hasznos, ha a gyerek végül nem színészként helyezkedik el felnőttként.

Belépés a színészet világába

Ha gyermeke imád szerepelni, akkor az Oberon Akadémia tökéletes számára, hogy a színészethez szükséges képességei fejlesztve legyenek és egy nap, akár nagyszínpadi produkcióban is bizonyítsa tudását. Az Oberon színitanoda nyílt napokat is tart minden vasárnap, melyeken személyesen meg lehet tekinteni a gyermekképzést. Ez viszont regisztrációhoz kötött, melynek kapcsán az oberonakademia.net weboldalon bővebb információkat is talál.

Az Oberon Akadémia oktatói hittel vallják, hogy valódi, használható tudást adnak át a gyermekeknek, akik közben egy izgalmas utazás során szereznek életre szóló élményeket. A gyerekek a szeretetet és az elfogadáson keresztül fejezik ki magukat.

Az Oberon Akadémia nem csupán a jövő ígéretes színészpalántáinak nyújt komoly lehetőséget, hanem azoknak is, akik alacsony önbizalommal rendelkeznek és nehezen tudnak beilleszkedni. A képzés során a gyerekek nagyobb önbizalomra tehetnek szert, miközben zenei kompetenciájuk, test-tudatuk, kommunikációs készségük és problémamegoldó képességük is fejlődik.

A képzési program

Az Oberon színitanoda gyerekeknek Budapest városában nyújt korszerű, sokrétű tudást. A képzés során a gyerekek évről-évre megtapasztalhatják a színészi létezés szabályait. Olyan tantárgyakat tanulnak a három éves képzési program során, mint a zenés színészmesterség vagy a művészi beszéd. A színpadi attitűd gyakorlása, a retorikai tréning és a személyiségfejlesztés azok számára is hasznos, akik nem vágynak a világot jelentő deszkákra, viszont fejlődni szeretnének!