június 23, 2024
bezárt ajtókulcs

Állsz a saját kocsid mellett egy budapesti kerületben, a slusszkulcs pedig ott van tőled egy karnyújtásnyira. Csak éppen az ülésen pihen, a bezárt ajtók mögött. Nos, ha olyan kellemetlen szituációba keveredsz, hogy véletlenül bezártad a kulcsodat a saját autódba és nincs kéznél a pótkulcs, akkor bizony valahogy vissza kell szerezned a nyitóeszközt, különben többé nem sok hasznát veszed a járművednek. Amennyiben szeretnéd, hogy a művelet közben ne sérüljön az autód, akkor ehhez szükséged lesz egy szakemberre, aki néhány perc alatt kihúz téged a szorult helyzetedből, mint a Villám autónyitás csapata. Ha máris látod az üres pénztárcádat, ne aggódj, a mi célunk nem az, hogy kicsaljuk a spórolt pénzedet!

Mit ne tegyél egy ilyen szituációban?

A legfontosabb, hogy semmiképpen ne próbáld meg egyedül kinyitni a kocsiajtót, ugyanis bár az interneten és az amerikai filmekben számtalan trükköt és praktikát lehet látni, de semmiképpen ne próbáld meg egy darab dróttal vagy egy hajcsattal kinyitni a kocsi ajtaját! Ugyanilyen rossz ötlet a csavarhúzó használata és az is, hogy egy kemény tárggyal betörd az autó szélvédőjét vagy az egyik ablakát. Egy szerencsétlen mozdulat után nem elég, hogy valószínűleg a mentőket is hívni kell majd, de igen tetemes költségekbe is verheted magad így, hiszen egy új ablak több százezer forintba is kerülhet. Ez pedig lényegesen nagyobb összeg, mint amibe egy új kulcs és az ajtó kinyitása kerül. Mutatjuk, mi lesz a legjobb megoldás a számodra!

Mit tegyél, ha szeretnéd kinyitni a bezárt ajtókat?

Az első és legfontosabb feladat, hogy mindenképpen hívj egy szakembert a helyszínre. A telefonban mondd el, pontosan mi történt és milyen típusú kocsiról van szó, ugyanis ezek az információk lényegesen meggyorsíthatják az eljárást. Mikor kiért a szakember, bizonyítsd a megfelelő iratokkal, hogy a kocsi a te tulajdonodban van, ezt követően sérülésmentesen kinyitjuk az autódat és visszakaphatod a kulcsodat. Nincs összekarcolt ajtó, betört szélvédő vagy elromlott zár, ráadásul mindez csupán néhány percet vesz igénybe és folytathatod is az utadat.

Mennyibe kerül egy autózár nyitás?

A zárnyitás pontos ára attól függ, hogy milyen probléma áll a háttérben. Ez esetben is igaz, hogy minden eset egyedi. Többek között függ attól, milyen gyártmányú autód van, vagy milyen kulcs tartozik hozzá. Amit biztosan garantálni tudunk az az, hogy ha Budapest területén belül történt a baj, akkor a kiszállásért nem számolunk fel plusz költséget, ráadásul azonnal elindulunk hozzád, amint beérkezik a hívásod. Emellett természetesen a zárnyitás előtt mindig tisztázzuk az árat is a tulajdonossal, így biztosan nem érnek majd meglepetések.

Tetszik, hogy akár ilyen könnyen megoldható lehet a bezárt autókulcs Budapesten? Akkor mentsd el a számunkat már most! 06 20 5751595