április 13, 2024
ajtó

Az egyedi ajtó gyártása egy elképesztően izgalmas és kreatív folyamat. Egy-egy exkluzív bejárat kivitelezése lehetővé teszi a tervezőknek, hogy saját elképzeléseik alapján készítsenek ajtókat. A megrendelő pedig szinte biztos lehet abban, hogy egy valóban különleges és nem mindennapi ajtó birtokosa lesz. Az alábbiakban megpróbáljuk bemutatni az 5 legérdekesebb bejáratot.

Az egyedi ajtó népszerűsége

A piacon egyre nagyobb a kínálat páratlan ajtók készítésére. Az egyedi ajtó gyártás tehát egy egyre szélesebb körben elérhető szolgáltatás. Ami pedig a megrendelői oldalt illeti, mind többen és többen szeretnének átlagon felüli bejáratokat maguknak. Nézzük hát meg azt az 5 lenyűgöző ajtó típust, amelyik garantáltan mindenkit levesz a lábáról.

  1. Klasszikus elegancia

Ha fontos számunkra a hagyomány és a letisztultság, érdemes klasszikus beltéri ajtókban gondolkodnunk. Ezeket a termékeket a legnemesebb minőségi alapanyagok és a tradicionális formavilág jellemzi. A dió-, cseresznye- és tölgyfa álomszép megjelenést kölcsönöz a bejáratnak. A polírozott beszegő lécek, alap élkerekítések és domború betétek pedig még elragadóbbá teszik.

  1. Az egyedi ajtók előkelősége

A mart mintás és fehérre festett ajtókat illetően a legnagyobb szabadságot kaphatjuk motívumokban, formákban, valamint élalakzatokban. Ezek a bajáratok igazi hűvös méltóságot sugároznak felénk. Az anyaguk általában az úgynevezett MDF, amely egy erős ragasztó és finom szerkezetű farostok keverékéből álló összetétel.

  1. Az átlátszó tisztaság

A fény esszenciális eleme az emberi életnek. Fény nélkül egyszerűen nem tudunk dolgozni vagy tanulni. Az üvegajtók által szobáink világosabbak lesznek. A termékek valamennyi szárnya különleges vasalású üvegből lett előállítva. A gravírozással vagy savmarással készített minta pedig minden esetben mesébe illő látványt nyújt.

  1. A természetes hatásért

A fa furnérozott egyedi ajtókkal a természetben érezhetjük magunkat. A natúr hatású selyemfényű lakkozás elősegíti a természetes színeket. Hosszú és keresztszálirányú ajtó gyártásra is van lehetőségünk. Nem szükséges a tradicionális anyagoknál maradnunk, mint a bükk. Alkalmazhatunk merészebb dió vagy wenge furnérberakásokat is.

  1. Minimal Trend-line ajtók

Ha egyszerre valljuk magunkat a modern és a minimalista stílus képviselőinek, ezt az ajtó típust nekünk találták ki. A termék jól illeszkedik mind a minimalista, mind pedig a kortárs berendezési trendekhez. A legfőbb jegye a merev és intenzív kontúrok. Ezen kívül gyakori a fém csíkkal kiegészített furnérborítás, ami még egyedibbé varázsolja az ajtót.

Az elbűvölő otthonért

Egy különleges ajtóval eltérhetünk a tömegtermékektől, minőségi és kreatív értéket képviselhetünk. Egy átlagon felüli ajtó készítése során több dologra is oda kell figyelni, de megéri a fáradságot. Elvégre így válhat otthonunk valóban lélegzetelállítóvá és bámulatos hellyé, ahová jó hazatérni.