június 23, 2024
állvány gurulós

A különböző szakipari munkák precíz elvégzése során elengedhetetlenek a magas minőséget képviselő és sokoldalúan használható, márkás munkaeszközök. Ezek ugyanis kényelmes, hatékony és biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé. 

Ezek közé tartoznak többek között a gurulóállványok is. Mint, ahogy a nevük is mutatja, ezek olyan típusú állványok, amelyek kerekekkel is fel vannak szerelve annak érdekében, hogy még gyorsabban és egyszerűbben lehessen használni őket.

Természetesen ezek beszerzésekor is az egyik legfontosabb szempont a magas minőség és a megbízhatóság, így semmiképp sem bízhatjuk a véletlenre a döntésünket. Ha a Krausenagyker.hu – Krause márkaképviselet gurulóállványai közül választunk, akkor garantáltan nem fogunk csalódni.

Milyen előnyei vannak a használatuknak? Miért érdemes egyáltalán márkás változatban gondolkodni? Íme, a válaszok!

Kimagasló biztonságot nyújtanak

A magasban történő munkavégzés nagyon veszélyes még akkor is, ha csak 1-2 méteres állómagasságba kerülünk a talajtól. Itt is elég egy rossz mozdulat vagy egy ballépés, hogy megtörténjen a baj, aminek akár komoly testi sérülés vagy károsodás is lehet a következménye.

Ha az olyan színvonalas gurulóállványok közül választunk, mint amilyeneket a Krause cég is gyárt, akkor nem kell félnünk attól, hogy a szerkezet, amin állunk nem lesz elég stabil. A megfelelő biztonság a kerekekkel rendelkező munkaeszközök esetén ráadásul kiemelten fontos. Ha azokat nem lehet biztonságosan rögzíteni, akkor fennáll az esélye annak, hogy az állvány elmozdul a helyéről, miközben mi épp rajta állunk, és mit sem sejtve dolgozunk. 

Sokoldalúan lehet használni őket

Munkánk során gyakran előfordulhat, hogy különböző típusú feladatokat kell elvégeznünk, ami megkövetelheti tőlünk az eltérő kialakítású állványok használatát. Kivéve persze, ha egy olyan változatot használunk, amit sokoldalúan lehet alkalmazni.

A minőségi állványok esetében jellemzően erre is nagy figyelmet szentelnek a gyártók, hiszen pontosan tudják, hogy a munkavégzés mennyire változatos és sokféle tud lenni. Ennek megfelelően az általuk kifejlesztett változatok – ilyenek a Krause gurulóállványok is – kültéren, beltéren, illetve függőleges és vízszintes munkavégzéshez egyaránt használhatók. Mivel nem kell állandóan váltogatni a munkaeszközöket, a munka is sokkal gyorsabb lesz.

Könnyen összeszerelhetőek

Azok, akik már régóta foglalkoznak szakipari munkavégzéssel, pontosan tudják mennyire bosszantó, amikor egy munkaeszközt nagyon nehezen lehet össze-, illetve szétszerelni. Többek között ez is kivédhető azáltal, hogy egy márkás típus mellett tesszük le a voksunkat.

Bízunk benne, hogy ezzel a cikkünkkel sikerült egy kis betekintést adni abba, hogy miért érdemes a professzionális használatra tervezett gurulóállványokat használni. Ha nemcsak informálódni szeretnénk, hanem vásárolni is, akkor irány a Krausenagyker.hu – Krause márkaképviseletének webshopja!